Sommer arrangement 2010

Denne gang havde bestyrelsen arrangeret et besøg hos CMP - Copenhagen Malmø Port - efterfulgt af en sejlads i Københavns Havn med indlagt spisning.

Vi mødtes hos CMP, hvor Søren Balken tog godt imod os og gennemgik havnens Strategi, Vision, Sammenlægning og Fremtid. Det var meget spændende at høre om de gode resultater opnået igennem de seneste år (CMP har vist ikke hørt om finanskrise) og ikke mindst den store optimisme og villighed til at investere i fremtiden. For en traditionelt tænkende person i det maritime miljø er det meeeeeget lange pay-back tider en havn arbejder med.

Herefter gik det imod båden, der lå og ventede på os lige uden for CMP's kontor. Det er ikke et normalt anløbssted for DFDS Canaltours, så deltagerne måtte forcere et par pramme undervejs - sikkert hjulpet på vej af besætningen.

Vel ombord fik vi en sjælden rundtur i dele af CMP som turistbådene normalt ikke må besejle, men takket været CMP var der givet dispensation - til stor tilfredshed hos de deltagende medlemmer.

Undervejs fortalte Søren Balken om de områder og bygninger som vi passerede - igen spændende fortællinger om ting som normalt ikke kan beses af "uvedkommende".

Maden var et kapitel for sig selv. Usædvanligt velsmagende og der manglede bestemt ikke noget.

Som valigt når STF's medlemmer mødes var der mulighed for hyggesnak - dog afbrudt af en nidkær sekretær, der indkasserede brugerbetalingen. Alle betalte uden protest - måske for at en evt. manglende betaling ville udløse svømmeundervisning i havnen.

Som en tak for indsatsen fik Søren Balken overrakt en STF klokke.

At bestyrelsen havde bestilt og fik godt vejr var en selvfølge.